Smešne slike (1 do 5)

Kolekcija smešnih slika 1 do 5. Svaka od njih je bila smešna slika dana u jednom trenutku. Slike su poredjane na takav način da prvo vidite najsvežije smešne slike dana. Tako da, ako želite da listate samo smešne slike, a ne i da čitate viceve, možete to uraditi sa ove strane.
Za sada su opisi svih smešnih slika na engleskom jeziku, pre svega sto se iste slike objavljuju i na engeskoj verziji sajta, ali je ideja da se to promeni tako da postoji i opis blizi posetiocima sajta vicevi dana.
Smešne slike su autorske slike. Početna ideja je da se ovde nalaze isključivo slike kojih nema na drugim sajtovima. Sajt Vicevi-dana zadržava sva prava na sav materijal prikazan na ovoj strani.
  • Currently 6.84/10

Rating: 6.8/10 (67)

Smešna slika dana - Slikanje po licu

Slikanje po licu - sjajno postavljena | Izvor: Vicevi Dana - Dnevno sveži vicevi, smešna slika dana i smešan video dana
  • Currently 4.67/10

Rating: 4.7/10 (6)

Smešna slika dana - Verenički prsten u lubenici

Verenički prsten u lubenici - Ta je lubenica mogla bolje da se iskoristi | Izvor: Vicevi Dana - Dnevno sveži vicevi, smešna slika dana i smešan video dana
  • Currently 5.33/10

Rating: 5.3/10 (3)

Smešna slika dana - Sedi na dinosaurusa da bi bio produktivniji

Sedi na dinosaurusa da bi bio produktivniji - Ili barem da ti radno mesto bude šarenije | Izvor: Vicevi Dana - Dnevno sveži vicevi, smešna slika dana i smešan video dana
  • Currently 5.33/10

Rating: 5.3/10 (3)

Smešna slika dana - Kako najlakše da sipaš čaj - samo duni

Kako najlakše da sipaš čaj - samo duni - Ako si dobar, prijavi se na takmičenje u ovoj veštini koje se održava svake godine! | Izvor: Vicevi Dana - Dnevno sveži vicevi, smešna slika dana i smešan video dana
  • Currently 8.75/10

Rating: 8.8/10 (4)

mozgalice, glavolomke, enigmatika, zagonetke, rebusi, anagrami, matematicki problemi
DOPUNjALjKA: Odredi nepoznati tekst

Unesi odgovor
Mozgalice, glavolomke, enigmatika i ostale mozgalice dana sa portala Moja vizit karta, partnera sajta vicevi dana

Smešna slika dana - Ono, kad je baš frka na poslu

Ono, kad je baš frka na poslu - Ali ipak stižu da se rade na bitnim veštinama | Izvor: Vicevi Dana - Dnevno sveži vicevi, smešna slika dana i smešan video dana
  • Currently 6.50/10

Rating: 6.5/10 (4)

Potreban Vam je majstor Moler za krečenje stana? Na sajtu Majstori info možete naći mnoge Molere koji rade molersko farbarske radove, krečenje i slično.
SLEDEĆA STRANA

Vicevi dana

Kolekcija - vicevi sa sa sajtova koji imaju vic dana. Novi vicevi svakoga dana. Arhiva sa starim vicevima. Linkovi ka sajtovima na kojima se nalaze vicevi.
Pratite nas na socijalnim mrežama

Napomena

Neki vicevi su uvredljivi za pojedine kategorije posetilaca. Sajt nema za cilj da ikoga uvredi na verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Vicevi su vlasništvo sajta sa koga dolaze, i sajt Vicevi dana ne može biti odgovoran za njihov sadržaj. Ako, ipak, mislite da neki vic prelazi granicu prihvatljivog, javite i vic će biti izbačen sa sajta Vicevi dana.

Partneri viceva

Arhiva viceva dana