O vicevima

Dnevno sveži vicevi - kolekcija viceva sa velikog broja sajtova sa vicevima. Svakog dana novi vicevi. Arhiva starih. Linkovi ka velikim arhivama viceva. Vicevi se svakodnevno menjaju, i kada vic dana dana na sajtu koji pratimo promeni, na viceve dana stiže novi vic. Najnoviji vicevi obično postanu vic dana na sajtu sa koga dolaze, tako da se na na sajtu vicevi dana uvek mogu naći najnoviji vicevi.

Najbolji vicevi raspoređeni po ocenama posetilaca. Lista najboljih viceva se svakodnevno proširuje novim vicevima.

Smešne slike i video zapisi. Svakog dana nova smešna slika i novi video zapis.

Koliko je meni poznato, ovde se nalaze svi vicevi dana sa sajtova koji se redovno ažuriraju sa srpsko - hrvatsko - bosanskog i sličnog govornog područja. Ako neko zna za još neki sajt koji objavljuje vic dana, nek mi javi pa cu ga ja okačiti. Ispod vica je naveden link na sajt sa koga je preuzet.

Svrha ovog sajta nije da bude arhiva viceva. Postoji veliki broj takvih arhiva. U arhivama se nalaze vicevi svrstani po kategorijama, vicevi sortirani na razne načine, kao i vicevi koje dodaju sam i posetioci sajta. Na strani Vicevi-linkovi se nalaze arhive viceva za koje ja znam, kao i linkovi na neke druge zanimljive sajtove, sajtove na kojima se objavljuju vicevi dana i ostali.

Napomena

Neki vicevi su uvredljivi za pojedine kategorije posetilaca. Sajt nema za cilj da ikoga uvredi na verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Vicevi su vlasništvo sajta sa koga dolaze, i sajt Vicevi dana ne može biti odgovoran za njihov sadržaj. Ako, ipak, mislite da neki vic prelazi granicu prihvatljivog, javite i vic će biti izbačen sa sajta Vicevi dana.

Arhiva viceva dana

Vicevi dana

Kolekcija - vicevi sa sa sajtova koji imaju vic dana. Novi vicevi svakoga dana. Arhiva sa starim vicevima. Linkovi ka sajtovima na kojima se nalaze vicevi.
Privacy Policy