Vicevi za Petak, 12. Maj 2006.

 
Razgovarali Mujo i Suljo o smislu zivota.
Kaze Mujo:
- "Moj Suljo,u zivotu uvijek imas dva izlaza, mozes biti bogat, mozes bit siromasan. Ako budes bogat, Bogu hvala, a ako si siromasan opet imas dva izlaza., mozes zivjeti, a mozes umrijeti od gladi. Ako zivis, Bogu hvala, a ako umres, opet imas dva izlaza, mozes ici u raj, a mozes u pakao.
Ako odes u raj, Bogu hvala, a ako odes u pakao, opet imas dva izlaza, djavo te moze pojest, a moze i da te ne pojede. Ako te ne pojede, Bogu hvala,a ako te pojede imas samo JEDAN IZLAZ!"
Arhiva viceva
 
Tko su to lovci?
=> Naoružana skupina ljudi koja kroz šumu ide u birtiju.
Vicevi.biz vic dana
 
Ludaci u bolnici gledaju molera kako kreči. Jedan od njih će:
• Hajde da mu izmaknemo merdevine!
Drugi će na to:
• Ne vredi, drži se za četku.
100% Zabava
 
Razgovaraju dve prijateljice:
• Reci mi molim te, da li ti uvek kažeš mužu kad doživiš orgazam?
• Ne nikako, jer on ne voli da ga zovem na posao!
Vicevi.co.yu
 
Auto za svakoga (5)

Na osnovu marke automobila koje neko vozi, lako ćete proceniti njegove poglede na život i sve ostalo...

TOYOTA, MAZDA - Hibrid

Malo bi sportski, malo da ne troši, malo veliki porodični auto. Malo je reći malo podvojena ličnost. Ali to se odmah vidi po karoseriji: nazad kockasta kao Volvo, napred folira da je Ferari, ne preze čak ni od električnog zatvaranja farova. Vozač je službenik policije, niži debeovac, niži košarkaš, psiholog pred razvodom i slično. Pre podne jede burek ili mesni narezak, uveče škampe ili lososa. Obožava porodičnu harmoniju i decu, ali je za ljubavnicu spreman da umre. Voli pozorište, ali ne propušta ni jedan Cecin koncert. Racionalno procenjuje kvalitet vozila, ali je dovoljno lud i sklon eksperimentu da kupi automobil sa Vankel-ovim motorom, koji je japanska otkupljena ekskluziva. Izbegava brzu vožnju, ali nikad ne kasni. Moguća zamka: četvorotočkaš vlasniku tiho prenosi načela samurajskog kodeksa ponašanja bušido, pa se može desiti da u slučaju prekršaja izvrši tradicionalno ren samoubistvo.

PEUGEOT - Baja

Ili jesi, ili nisi lav. U Pežou jesi: nacrtano je na hladnjaku. Kao i na volanu, da bi se vozač s vremena na vreme prisetio kakav je baja do jaja. Samoljublja nikad previše. Zato je potreban besni dizajn, jak motor, elektronska kontrola stabilnosti za manijakalno uletanje u krivine, i skockani enterijer u kom ni itison nije bez veze. I svuda ti mali ljuti lavovi, što super utiče na samopouzdanje i vrši latentan pritisak na papučicu gasa. Naravno, cipelom od minimum 300 evra, jer vlasnik Pežoa nije dovoljno bogat da kupuje jeftine stvari. Mehaničari ga vole, kako zbog toga, tako i zbog činjenice da u Pežou ne pasuje ništa bez lavića. Sve original, sve novo. Voli brzinu, ali i izazove, jer svaki novi model ima neku novotariju poput 2tronic menjača, kliznih vrata, ili bolesno kurčevite providne haube. Ovaj auto je nepodoban za seks, pa vlasnik uglavnom ima gajbu sa ogledalom na plafonu spavaće sobe.

DZIPOVI - Kauboj

Pahero (pajero) u prevodu znaci paor, što svakako ima dodirnih tačaka sa kaubojima (kravarima). Ipakm, ovde nije reč o tome: "Kamioni, avioni, milioni, pa ko preživi pričaće" je filozofija koja karakteriše ovog najarcanog momka. Osim ako je riba, što se sve češće može videti, jer muževi lepotica imaju jednostavnu logiku: ako već ne mogu da sačuvaju auto, da spasu barem ono što se spasiti može, to jest ženu. Zato je ograde u dve tone čelika. U oba slučaja ne valja voziti ispred niti iza džipa, jer je sklon nepredvidivim manevrima, kao što je polukružno okretanje preko duple pune na autoputu, ili parkiranje na raskrsnici. Bezbedna udaljenost od deset metara u ovom je slučaju dva kilometra. U stvari, kada normalan čovek ugleda vozača u džipu, najbolje je da mirno, bez panike, ode kući.

Podvrsta je vozač Puha, koga nikad, ni pod kojim okolnostima, ni u šali, ne treba pitati za koga radi.

Autor: Igor Karanov
Sezam vic dana
 
Dođe Perica kući, zatekne mamu kako oralno zadovoljava tatu i kaže:
  • A mene ste vodili kod psihologa samo zato što sam sisao palac!
Krstarica vic dana
 
ZNAJU
Petrović sa svojom suprugom, koja je u sedmom mesecu trudnoće, večera u restoranu svog poznanika. Ovaj, kada je primetio da je žena u drugom stanju, pljesne rukama i kaže oduševljeno:
- Jao, pa niste se ni hvalili da očekujete prinovu. Da li već znate šta će biti?
- Znamo. Meni porcija pohovanih šampinjona, a ženi bečka.
Subotica vic dana
 
Perice, gde si tako dugo? Kasniš iz škole više od sat vremena!
- Učitelj me je za kaznu zaključao u učionici.
- Sigurno nešto nisi znao!
- Ma ne, tata, upravo suprotno! Samo ja sam znao odgovor na učiteljevo pitanje.
- Pa šta je pitao?
- Ko je sipao jogurt u njegov šešir...
Danas
 
- Imate li burek?!
Bibliotekar mu odgovori:
- Gospodine, ušli ste u biblioteku!
A ovaj ponovi šapatom:
- Aaaa. Izvinite, imate li burek...
-------------
Uzbuđeni građanin telefonira policiji:
- Alo POLICIJA!!! Ukrali su mi auto!!!!
- Da li ste vidjeli lopove?
- Nijesam, ali sam uspio na brzinu da upišem registarski broj!!
Dan vic dana
 
Orao Crnogorac njivu, pa se od oranja umorio i prilegao pod jedno drvo da se odmori.Tuda prolazio neki tip i kako je bio bos vidi ovog sto spava da ima dobre cizme,pridje on njemu i skine mu cizme i ode.Kada se ovaj probudi vidi da nema cizama zaputi se u selo, udje on u kafanu i vide jednog tipa sa njegovim cizmama.Pridje mu Crnogorac i upita ga gde je nabavio cizme? a ovaj mu rece ma prolazio sam preko neke njive i video sam jednog kako spava ja ga izjebem i skinem mu cizme.a da mozda nisu tvoje pita ga tip? a jok jadan nebio samo pitam bas su dobre.
Masni vicevi
 
Sta uradi vozac kamiona kada ugleda grupu decice da prelazi ulicu ? UKLJUCI BRISACE!!!
Mobilni SMS
 
Kako se u Bosni nazivaju patuljci?
Raja do jaja!
KURIR dnevni tabloid
 

SASTALI SE HERCEGOVCI I NAPRAVILI MOST PREKO LIVADE U SRED ZAGREBA. DVA PURGERA SE SETAJU PO TOJ ISTOJ LIVADI I JEDAN DRUGOM KAZE "VIDI GLUPIH HERCEGOVACA NAPRAVILI MOST NA LIVADI" A DRUGI CE NA TO "BOLJE SUTI STEFE NASI VEC PECAJU SA NJEGA"
Cjepanica.net